I want to express my great thanks for the time I could spend in your presence. The extra moments I experienced are still very intense in my memories. Your miraculous hands and the energy they create are incredible. I do not know how you do it; I only know that I’m full of new life forces. The Grande Royal Ritual and its accompanying preparations were fantastic. I felt very good during those 3 days, your knowledge and charming company showed me that life should be loved not only lived. I would definitely use the ELITE SENSUAL pack of your services again. THANK YOU VERY MUCH.

William - Toronto

MUMMISAGE AND DARK TANTRA

Lauran tapasin Tampereella. Selvennykseksi sanottakoon vielä, että oli siis Lauroista erityisesti erilaisia tantrahoitoja tarjoava goddess of touch ( google ). Oli kyllä kaikkien ylisanojen mukainen, mitä olen rapsoja lueskellut. Repertuaari on sellainen, että valinnan vaikeus iski. Erilaiset vaihtoehdot käytiin hänen kanssa vielä läpi, ja päädyin sellaiseen settiin, jossa aloiteltiin dark tantralla ja jatkettiin mummisage versiolla loppuun. Loistava setti, jos tykkää vähän kinkymmästä. Mentiin kyllä tällä kertaa melko pehmo versiolla, mutta saa rakempaakin, jos haluaa. Ensiksi on sanotava naisen käsistä. Ne ovat maagiset. Hän sai muutamalla sormiensa ja käsiensä liikkeellä miehen hulluksi, koskematta kuitenkaan laisinkaan veitikkaan edes vielä. Tämä tiesi sitä, että jos homma siitä kehittyy samaan malliin, niin melkoista menoa on tiedossa. Loppuvaiheessa, kun olit vedettynä nippuun nahkaiseen pussiin niin, ettet päässyt liikuttamaan kuin päätä, ja Laura esitteli kaikki mahdolliset taikansa vastustuskyvytöntä turskaa vastaan, oli lopputulos selvä, vaikka tahdonlujuutta kuinka koittikin venyttää. Mielenkiintoinen tunne, kun nainen on siinä ihan lähellä – tekee mitä haluaa, mutta itse ei saa edes kättä liikutettua. Suosittelen kokeilemaan, jos kokeilunhalua erilaisia juttuja kohtaan on. Ensi kerralla – toivottavasti sellainen tulee – haluan kyllä testata taas jotain erilaista hänen kanssaan. Veikkaan, että mikään vaihtoehto hoidoista ei ole huono hänen kanssaan. On selvästi panostanut osaamiseensa ja kertoilikin siitä kuinka paljon kouluttaa itseään. Se kyllä näkyi. Ilmoissa näkyy paljon näitä tantraa tarjoavia, mutta pääasiassa se taitaa tarkottaa vain käsihoitoa. Jos haluaa enemmän, on Laura hyvä vaihtoehto.

And a little bit in rally English. Met her in Tampere and we had session with dark tantra and mummisage. She is awesome magician in many kind of tantric areas. Her soft hands – her demanding hands and some accessories made the session very interesting. Many kind of feelings in body making you mad. At the end the mummibag. You can’t move and you can only touch with your head ( if you can reach ) and Laura using her skills to you makes you mad in a good way. The finish line comes to early. You want the feelings last longer but 70 minutes is 70 minutes. Shower and good conversation at the end and driving home. Next time more the dark side maybe or the vanilja. Or something between those. Tell what kind of a tantra is your thing and I think she can deliver it to you.

Thanks Laura! 

RAMPE - Tampere Finland

Laura
This woman is the goddess!
Visiting him is the most wonderful thing I know, his touch will get my body vibrating on sexual pleasure.
The hardest thing is that I do not get her Tantra treatment so often that I want.
Hope to see You soon!

Jopo46 - Tampere Finland

REBIRTH RITUAL
Laura thank you very much for your time. The Rebirth ritual was my the best experience in my life. I never believed it was possible to help and change my life or my feeling by ritual. Everything was nice, natur, candels, music, our meditation, your touch. There is beautiful that to listen to the Earth. I want to lie down again to earth. I feel like I m new person. I wait for our new appointment in Peru.

PHILIP - CALIFORNIA

DARK TANTRA,
I highly recommend to try dark tantra. An excellent combination full body domination techniques and tantric touch. Laura is a great professional, she explained the procedure. I felt like in heaven. Is difficult to describe feeling, it was very, very, very, very nice.
Thank you Laura my goddess.

RISTO - Helsinki

Käväisin eilen Lauran luona taas kerran, ajattelin vaihteenvuoksi ottaa tantra hieronnan. Lauran luota olen aina lähtenyt erittän tyytyväisenä. Nyt tällä kertaa tyytyväisyys oli potennssiin kymmenen. Tällä tytöllä on suulliset taidot sitä luokkaa että vastaavaa saa hakea. Nyt vain uutta kertaa ootellessa, sää oli kuitenkin sunnuntaina aika surkee.

Thank’s for yesterday Laura, I felt whole day very relaxed. You tantra plus personal SPECIALS work very well. Hope to see you soon.

Unavailable - Tampere

Tänään aamupäivällä poikkesin 70min tantrassa joka oli eloni ensimmäinen samalla. Uskomattoman rentouttava kokemus! Koko duunipäivä meni kuin pumpulipellossa kelluen. Helkutin hyvä hieronta tahdin muuttuessa höyhenillä (kirjaimellisesti) sivelystä vähän voimallisempaan vaivaamiseen sekä erilaisia kaikkia jänniä tantrakuvioita ja pisteitä. Loppuhuipennukseksi jo kehuttu (eikä suinkaan suotta) suuhoito maaliin asti <3 Ei ehtinyt edes panemaan, mutta ei sitä ehtinyt kaivatakaan Sää oli surkea, mun mieli ei.

N/A - Tampere

Kun ottaa tältä naiselta täyden kuninkaallisen palvelun ,sitä myös saa. Olen ottanut Tantra hoitoja eri puolilla maailmaa ja verrattuna taidoiltaan Laura kuuluu huippuihin .Harva venäläinen on kehittänyt tällä tavoin itseään. Laura hallitsee itämaisen, Havaiji(höyhen) ,Perulaisen ja perinteisen aasialaisen ja myös lingam hieronnan..Oikein tehtynä se tekee miehen hulluksi..

N/A - Tampere

Nautiskelijana päätin ottaa täyden tantrakäsittelyn ja loikkasi heti TOP neloseen ja eräiden nyanssien osalta ykköseksi. Koska olin päivän viimeinen niin pohdiskeltiin tantrista filosofiaa ja harjoiteltiin energian siirtoa vielä erikseen… Kollegat ovat jo kertoneet muun olennaisen mutta tämä hänen tantrinen ja positiivinen elämänfilosofiansa on varsin poikkeuksellinen tässä scenessä.

N/A - Tampere

Tapasin eilen Lauran Jyväskylässä ja olipahan kerrassaan miellyttävä kokemus. Omilla kuvilla liikenteessä, vaikkakin kuvat studio laatua. Vartalo ja yleinen olemus juuri passeli omaan makuun. Laura on juuri sopivan puhelias ja mukavan aidon tuntuisesti hetkessä mukana.

Palveluksi valikoin tällä kertaa tunnin tantrahieronnan. Hyvin rentouttava, mutta kuitenkin kiimaa nostattava kokemus. Hieronta päättyi meillä toistemme maisteluun ja en malttanut enää varsinaiseen koitokseen edetä, kun hänen suulliset taitonsa olivat harvinaisen hyvät!
Tunti kului liiankin nopeasti, vaikka minkäänlaista hoputtamista ei ilmennytkään. Minä en vaan viitsi jäädä norkoilemaan yliajalle. Ehkäpä sitten seuraavalla kerralla 90min.

Eli menisin/menen uudestaan.

Sää oli helvetin kylmä.

Anonymous - Tampere

Jäänyt myös kehumatta tämä pakkaus.
Kävin tapaamassa Lauraa Oulussa ollessaan. Puhelimessa hetken aikaa juteltuamme päätin ottaa 70min tantrahoidon.
Laura kävi hakemassa ulko-ovelta, ja jo tässä vaiheessa oli selvää että tämä menee kärkipaikoille. Naiselliset muodot, punaiset hiukset, kerrassaan loistava kokonaisuus.
Pienien alkujutteloiden jälkeen hively ja hieronta hommiin. Teki hyvää pienen työstressin purkuun.
Lopun suikkari oli aivan mieletön, aivan kärkiluokkaa. En kuitenkaan raaskinut lopettaa siihen vaan pari asentoa piti käydä läpi ja sitten vielä lopuksi suikkarilla taivaaseen
Ja sitten jutustelua, ei kiirettä mihinkään. Yliajalle meni mutta hoputtamista ei missään vaiheessa.
Uudestaan? Ehdottomasti.

Keli unohtui jo, kylmää ja kosteaa kun Oulussa ollaan…

Oulu Tantra Massage November 2016 - Oulu

Thank you Laura for 5 nice days with you. I m fulfill with new energy.

Frederic - USA